Behandlingar

Vi erbjuder ett brett utbud av behandlingar och produkter.

Ansiktsbehandlingar

Våra ansiktsbehandlingar är alltid anpassade efter din hudtyp och dess tillstånd. En hudanalys görs alltid inför varje behandling, och skräddarsys efter dina behov.

Purebeau Fibroblast

Detta är en metod som stramar upp all slapp och rynkig hud som till exempel ögonlock, hamsterpåsar, halls samt bristningar. Denna metod tar även bort åldersvårtor eller utstående födelsemärken.

Kroppsbehandlingar

Bland våra kroppsbehandlingar kan vi bland annat erbjuda vaxning, Dermapen Cryo samt Fibroblast. Observera att intimvaxning endast görs på kvinnor.

Kosmetisk tatuering

Mycket av uttrycket i ansiktet sitter i ögonbrynen och det gör stor skillnad att få ett par bryn designade efter just ditt ansikte. Microblading, 3D-bryn eller kosmetisk tatuering är just det.

Injektionsbehandlingar

När kirurgi är att gå för långt kan Restylane och Botox återskapa förlorad volym och få rynkor att slätas ut på ett ett sätt som ser naturligt ut. Sklerosering tar bort dina synliga ådernät.

Shellac

CND Shellac är ett speciellt sorts nagellack som kan beskrivas som en blandning mellan nagellack och gelelack. Det finns i många olika nyanser, stärker dina egna naglar och håller i ca 14 dagar.

Klicka här för att boka ditt besök online!