Mer om

Jennie Hagerbo

Auktoriserad hudterapeut, kosmetisk och medicinsk tatuerare

Vem är Jennie Hagerbo?

Jag heter Jennie Hagerbo och är auktoriserad spa- och hudterapeut samt kosmetisk och medicinsk tatuerare.
 
Jag tog examen från St. Eriks tvååriga hudvårdsutbildning 2006. Jag är medlem i SHR, Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation, SHR utfärdar auktorisation för sina medlemmar vilket innebär att medlemmarna har en garanterat gedigen utbildning och utför professionella behandlingar. SHR-anslutna hudterapeuter arbetar efter SHR´s etiska regler och innehar behandlingsskadeförsäkring.

Jag är även utbildad spaterapeut hos Axelsson SPA (2004).
 
2016 utbildade jag mig till kosmetisk tatuerare och är nu även utbildad inom medicinsk tatuering och ärrkamouflage. Jag har även utvecklat min egna teknik inom kosmetisk tatuering kallad ProAge.
 

Jag utbildade mig till medicinsk tatuerare hos den brittiska tatueraren Vicky Martin som är världsledande inom detta område.

Med dessa tatueringar har jag hittat mitt kall inom mitt yrke. Jag ser mitt jobb som en viktig uppgift att ge tillbaka något som de canceropereade kvinnorna som kommer till mig saknar fina och ultrarealistiska bröstvårtor. 
 
Det viktigaste för mig i min yrkesroll är att överträffa dina förväntar. Jag vill att du ska känna dig omhändertagen, trygg, lugn och känna förtroende för mig. Du ska känna dig nöjd och full av liv när du lämnar min salong. Det är nämligen så jag alltid jobbar – att försöka ge dig en hundraprocentig livskick.
 
Du ska känna att du kan erövra världen när du lämnar min salong.
 
Varmt välkommen till c/o Skin

Boka din tid online

Boka din tid hos Jennie Hagerbo direkt online genom att klicka på knappen nedan.