Jennie Hagerbo

Resultatinriktad hudvård

Auktoriserad hudterapeut, kosmetisk och medicinsk tatuerare

Hudvård

Att ta hand om huden är A och O för att behålla spänst, lyster och fukt året runt. Men huden påverkas av faktorer såsom hormoner, stress, föroreningar, väder och mående och kan behöva tas om hand lite extra vid dessa perioder.
 
Att gå på behandling kontinuerligt är för många en vana, och en god investering för att huden ska hållas i en bra kondition länge.
 
Det finns en uppsjö av behandlingar, men jag gör det enkelt för dig. Jag väljer helt enkelt vad som ska göras på plats, givetvis i samråd med dig.
 
Alla våra ansiktsbehandlingar är alltid anpassade efter din hudtyp och dess tillstånd. En noggrann hudanalys görs inför varje behandling, och behandlingen skräddarsys efter hudens och dina behov.

Ansiktsbehandlingar

Ansiktet är något vi visar jämt. Det bör då tas omhand då det dels utsätts för yttre påverkan men även beskådan.

En fräsch, ren och jämn hud får man med rätt produkter och kontinuerliga behandlingar.

Jag kommer ge dig råd och även lägga upp en plan för dig och din hud så att du kan nå en optimal hudhälsa för just din hud.

Avlägsna hudförändringar

Att avlägsna hudförändringar gör mycket för helhetsintrycket i ansiktet. De fläckar som kan tas bort är åldersvårtor, pigmentfläckar, syringom, cherryspots och keratoser. De fläckar som ska tas bort ska vara kollade av läkare och godkända, dvs icke maligna. 

Diatermi

Vid diatermi används högfrekvent växelström och en tunn nål förs ner längs hårfollikeln. Strömmen stryper näringstillförseln till strået som därför slutar växa. Med diatermi kan alla hårtyper behandlas. Diatermi kräver upprepade behandlingar för att håret ska sluta växa.

Dermapen

Dermapen är en effektiv behandling där man med hjälp av 16 sterila engångsnålar skapar mikrokanaler i huden. Med hjälp av dessa slussas skräddarsydda serum ner i djupare cellager. Hudens naturliga produktion av kollagen och elastin stimuleras  vilket bidrar till en långsiktig spänstökning av strukturen.

Kemisk peeling

Kemisk peeling passar alla hudtyper i behov av förnyelse. Behandlingen är idealisk för att minimera ålderstecken såsom linjer och rynkor, ojämn pigmentering samt minimerar akne och fet hud. Kemisk peeling kan göras som kur eller vid enstaka tillfällen. 

Purebeau Fibroblast

Detta är en behandling för huduppstraming. Med Fibroblastmetoden kan vi åtstrama och jämna ut huden utan användning av filler, botox eller kirurgi. En konsultation innan denna behandling bokas är nödvändig så att jag får se och känna på huden som ska stramas upp. Jag vill också prata igenom behandlingen tillsammans med dig.

Boka din tid online

Boka din tid hos Jennie Hagerbo direkt online genom att klicka på knappen nedan.