Jennie Hagerbo

Utbildningar

Auktoriserad hudterapeut, kosmetisk och medicinsk tatuerare

Utbildning i ProAge-teknik (microblading med skugga)

Jennie Hagerbo har arbetat med kosmetisk tatuering sedan 2016 och utför nu även medicinsk tatuering. Det har länge varit en dröm för Jennie att få utbilda, och nu erbjuder hon äntligen utbildning i sin eget utvecklade teknik ProAge, vilket innebär strån samt skuggteknik.

Utbildningen riktar sig både till dig med erfarenhet inom skönhetsindustrin men även till dig som saknar erfarenhet och vill ha en karriär inom detta område.

Utbildningen är 3 dagar vilket är en extra dag mot de flesta utbildningar inom samma område. Detta är en stor fördel och mycket uppskattat då det är mycket information och mycket praktiskt arbete som tar tid att lära.

Passar denna utbildningen mig?

Känner du att du

  • arbetar otaliga timmar varje månad men fortfarande inte har den inkomst du önskar.
  • är trött och inte orkar lägga all den tid och kraft du lägger ner, för en dålig lön.
  • har försökt allt för att sticka ut från dina konkurrenter för att få nya kunder men fortfarande känner att du måste kämpa utan framgång.

 

Tickar du in på ovan nämnda punkter är detta rätt utbildning för dig. Jag vet, för jag har också varit där och gått igenom det du går igenom nu.

Känner du att en karriär i kosmetisk tatuering skulle vända detta och ge dig ekonomisk trygghet/ökad inkomst, men är fortfarande osäker eftersom du investerat i nya lovande behandlingar tidigare men som ändå inte gett det resultat du hoppats på?
Jag känner igen detta också…
Jag kämpade med att försöka få min verksamhet och sticka ut från mina konkurrenter men kände mig fortfarande osäker på hur jag skulle få fler kunder.

Jag testade massor av olika behandlingar med större eller mindre framgång, men kände aldrig att det lossnade. Jag kände också att jag var trött på det jag gjorde, för oavsett hur hårt jag jobbade eller hur mycket energi jag lade på mina kunder och mitt företag stod jag på samma plats utan större framgång.
Tills jag startade med kosmetisk tatuering.
Och nu är jag här för att hjälpa dig hitta rätt i din karriär.

Boka din tid online

Boka din tid hos Jennie Hagerbo direkt online genom att klicka på knappen nedan.