Om oss

För oss är kunden i fokus.


Alla ska bli nöjda. Kvalité, omtanke, integritet och glädje är vårt motto.

Vi tar hand om dig helt enkelt.

Jennie Hagerbo

Jennie Hagerbo

Jag heter Jennie Hagerbo och är auktoriserad spa- och hudterapeut och kostrådgivare.

Jag tog examen från St. Eriks tvååriga hudvårdsutbildning 2006. Jag är medlem i SHR, Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation, en branschorganisation för välutbildade samt auktoriserade hudterapeuter. Jag är även utbildad spaterapeut hos Axelsson (2004).

Jag har valt att jobba med Exuviance och Mesoéstetic då jag anser att de har de bästa produkterna på marknaden som ger tydliga resultat, har fräscha dofter samt smarta, miljövänliga och resvänliga förpackningar.

Det viktigaste för mig som hudterapeut är att ge dig en resultatinriktad behandling, en behandling där du känner dig ren, fuktmättad, lugnad eller ordentligt rengjord efter avslutad behandling.

Du ska helt enkelt känna att du fått det resultat du hade som mål när du kom till mig. Att du dessutom känner dig ompysslad, trygg och avslappnad hos mig är en självklarhet. Alla ska känna sig välkomna och trygga på min salong c/o Skin.


Anna Tärnsten Svedén

Anna Tärnsten Svedén

Anna Tärnsten Svedén blev färdigutbildad sjuksköterska 1986. Efter att ha arbetat på Karolinska sjukhuset några år som sjuksköterska startades en karriär inom flygbranschen.

Anna, som är utbildad hjärtlungräddnings- instruktör, har utbildat flygvärdinnor och piloter i ämnen såsom Första hjälpen. Sedan 2011 utbildad och certifierad injektionssjuksköterska genom Qmed Galderma, Uppsala.

Anna har arbetat på klinik som injektionssjuksköterska i Stockholm och Uppsala. Medlem i FAN, Fillers Academy for Nurses. Uppsala SkinPerfection har en yrkesförsäkring hos Folksam.

Anna behandlar även på Uppsala SkinPerfection, Studio Ego i Kristianstad, Egentid Hud&Spa i Östhammar samt på Uppsala SPA i Gränby Centrum.


Klicka här för att boka ditt besök online!