Purebeau Fibroblast

Vi erbjuder ett brett utbud av behandlingar och produkter.

Purebeau Fibroblast Plasma

Detta är en helt ny metod för huduppstraming med plasmaimpulser. Metoden använder sig av en elektrod som inte ska beröra huden. Elektroden producerar en mycket liten så kallad ”Plasma Flash” (långsam kvävegas omvandlas till en aktiverad, joniserad gas)som går från elektrodens spets till huden och låter huden avdunsta på ytan. Dessa millimetersmå avdunstningar/punkter gör huden tightare i området. Huden stimuleras alltså av impulserna. Det plasmaljus som produceras skapar en energi som förångas i direkt närhet till huden, vilket gör att vävnaden dras ihop.

Metoden uppmuntrar cellerna till regenerering och återväxt. Kollagenförnyelsen leder till att ny hud kan produceras. Denna metod minskar risk för biverkningar som ärr, infektion och förlust av pigment. Återhämtningen är relativt kort.

Behandlingen utförs mycket noggrant med kontroll av kontraindikationer, analys av huden, kundinformation och samtycke samt råd för efterbehandling.

Innan behandling bedövas också huden. Efter behandlingen bildas bruna torra prickar på huden. Dessa kommer att försvinna efter ca 5 dagar. Sår och ärr kommer inte att bildas eftersom hudens barriär inte bryts.

Med Fibroblastmetoden kan vi åtstrama och jämna ut huden utan användning av filler, botox eller kirurgi.

De områden som kan stramas upp är egentligen alla områden med slapp hud. De vanligaste områdena är ögonlock/påsar under ögonen, kråksparkar, pannlyft, glabella/argrynkan, munrynkor, hamsterpåsar, rynkor vid öronen, hals, décolletage, bristningar mm. Man kan också behandla ytliga blodkärl med denna metod.

Klicka här för att boka ditt besök online!