Ansiktsbehandlingar

Vi erbjuder ett brett utbud av behandlingar och produkter.

Ansiktsbehandling ”Hudterapeutens val” 60 min

Det kan vara svårt att som kund veta vilken behandling som passar just dig bäst. Det är mitt jobb som hudterapeut att skräddarsy en behandling efter hur din hud ser ut just idag.

Denna behandling bestäms på plats i samråd med dig, efter att jag gjort en grundlig hudanalys av din hud.

Exempel på vad som kan ingå är rengöring, kemisk peeling från antingen Exuviance eller Mesoestetic, portömning, ansiktsmask, färgning av fransar och bryn samt avslutande produkter.

Ansiktsbehandling Express 30 min

En ansiktsbehandling för dig som vill ha en snabb uppfräschning. Ansikte, hals och decolletage rengörs och efterföljs av en fruktsyrapeeling som avlägsnar förbrukade hudceller samt ökar cellförnyelse och lyster i huden. Efterföljande mask läggs och behandlingen avslutas med produkter utvalda för din hud.

Kemisk peeling Exuviance i kur om 6 ggr 30 min

Denna behandling görs i kur för att öka fukt, spänst och lyster i huden. Den påskyndar även cellförnyelsen samt minimerar fina linjer, rynkor och pigmentfläckar.

Det görs i intervall om 1-2 veckor. Vid bokning av kur är den 6:e behandlingen gratis.

Dermapen™ / microneedling

Microneedling blir mer och mer populär som behandlingsmetod för en rad olika hudproblem. Enkelt beskrivet, orsakar Dermapen™ en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion vill kroppen reparera skadan. Tillväxfaktorer frigörs och huden börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Nyproduktionen av tillväxtfaktorer och naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av t.ex. fraktionerad laser, men Dermapen™ har mycket färre biverkningar och en kortare återhämtningstid.

En Dermapen™-behandling kan utföras på alla hudtyper/hudfärger.

Kemisk peeling

Akne peel  är skräddarsydd för en aknebenägen hud. Den är djupverkande samt utrensande och löser upp comedoner(pormaskar) och ger en klarare och renare hud. Görs i kur om 5 ggr med ett intervall på 3 v.

Cosmelan är en mycket effektiv behandling av pigmentering och melasma/kloasma, åldersfläckar, hyperpigmentering och andra melaninpigmenteringar. Ger huden sin naturliga färg, jämnhet och utstrålning tillbaka.

Behandlingsmasken appliceras på kliniken, efter klinikbehandlingen går kunden hem med behandlingsmasken kvar på huden. Huden i behandlat område fjällar efter denna behandling.

Kan användas på alla hudtyper.

Behandlingskonceptet består av en klinikbehandling samt två behandlande krämer för hemmabruk vilka skall användas i 6 månader får att uppnå önskat resultat. Kan utföras året om.

Mesoeclat är en allt-i-ett-behandling; kemisk peeling som verkar på djupet och är rynkreducerande. Denna peeling jobbar även på pigmenteringar, fläckar, lyster samt ökar fukten i huden. Resultatet är en synbart yngre och fastare hud med en jämnare hudton och en fantastisk lyster.

Kemisk peeling Mesoestetic än djupgående kemiska peels som behandlar pigmenteringar, rynkor, akne, porstorlek, fukthalt samt ger lyster.

Jag väljer syra efter hudtyp samt hudtillstånd. Syrorna jag använder mig av är Lactic, Citric, Salicyl, Mandelic, Jessner, TCA, Mesoeclat, Azelan, Milk samt Melanostop.

Denna behandling görs även i kur om 5 ggr.

Klicka här för att boka ditt besök online!